Joakim Dahlström

Jönköpings Rådhus AB - 2:e vice ordförande, Kommunalråd , Kommunfullmäktige - Ledamot, Kommunstyrelsen - 2:e vice ordförande, Krisledningsnämnd - 2:e vice ordförande, Ledningsutskottet - 2:e vice ordförande, Samhällsbyggnadsutskottet - Ledamot, Södra Munksjön Utvecklings AB - 2:e vice ordförande, Torsviks Terminal AB - 2:e vice ordförande

Joakim Dahlström, IT-konsult, Bankeryd.

Jag är en analytisk, nyfiken och orädd egenföretagare från Strängnäs. Efter flytt till Jönköpings kommun 1995 bor jag nu i Bankeryd tillsammans med sambo och tre barn. På sidan av arbete och politik försöker jag springa och cykla så mycket som möjligt. Jag studerade informatik och ekonomi på högskolan i Jönköping, är uppvuxen i en småföretagarfamilj och har själv drivit företag sedan 1997. Inom politiken är det mycket viktigt att vara lyhörd och jag tycker det är viktigt med dialog inom partiet, mellan partier, med föreningar och företag samt med kommuninvånare i allmänhet.

Hjärtefrågor

Jag blev politiskt aktiv 2002 för att kunna vara med att påverka och driva frågor som Moderaterna tidigare inte var så aktiva i. Samhället är i ständig förändring och det är viktigt att även politiken hänger med. Jag brinner framförallt för kommunal ekonomi, sociala frågor och skolfrågor samt allt annat som rör barn och unga.