Cecilia Löf

Cecilia Löf

Kommunfullmäktige - Ledamot , Tekniska nämnden - Ersättare

Cecilia Löf, Hållbarhetsstrateg, Huskvarna.

Cecilia Löf, född och uppvuxen i Huskvarna och bor med min familj ute på landsbygden. Jag har nu flyttat tillbaka till Huskvarna efter 15 år i Ljungby, där jag också varit fritidspolitiker. Under tre mandatperioder har jag haft uppdrag i Ljungby kommun:  i miljö och byggnämnden, Ljungby Energis styrelse och som Ordförande i gemensamma Överförmyndarnämnden för Ljungby-, Markaryd- och Älmhults kommun.

Jag har arbetat som Hållbarhetsstrateg i familjeföretaget Atteviks sedan 2017 och har både en civ. ekonomexamen samt universitetsstudier i Strategisk hållbarhet i bagaget. Det jag ser fram emot inom kommunpolitiken är att bidra med mina kunskaper inom hållbarhetsområdet,  mina tidigare arbetslivserfarenheter och med mitt driv och vilja att göra skillnad.

Mänskligenheten står inför stora klimatutmaningar, och vi måste samverka för bra lösningar för att klara dem. Alla måste bidra och näringslivet har en viktig roll i detta förändringsarbete. Vi i politiken bör göra det lätt att göra rätt och svårare för dem som smutsar ner och förstör vår planet.

Hjärtefrågor

Mycket intresserad av samhällsfrågor och brinner för hållbar utveckling.